Faszok bunda nélkül

2010.03.18. 17:05 :: Darth Win

Az elvakult állatvédők faszok. Nem azért, mert állatvédők, hanem, mert elvakultak. A minap is szétengedtek 4000 nyércet Németországban szerencsétlenek. Valószínűleg a következményekkel nem voltak egészen tisztában, ezért kénytelen vagyok én elmondani.

Ezek a szerencsétlen állatok a vadonban hamarosan feldobják a bakancsot: éhen pusztulnak, vagy élelemmé válnak, az szinte mindegy; illetve az utóbbi megoldás jobb, mégis kevesebb kínlódással jár. Persze a célt elérték az idióta kétlábú üngyüm-büngyüm-de-ari-állatkázók: nem lesz bunda a jószágokból.

Lesz viszont más állatok veszte. El tudjuk képzelni mit jelent négyezer, váratlanul megjelenő kisragadozó a vadon egy kiragadott szegletében? Ráadásul akkor, amikor madarak költenek, kétéltűek, hüllők, kisemlősök készülnek párzani… Ez az „állatvédelmi” akció természet elleni bűncselekmény: megkockáztatom, éppúgy kéne kezelni, mint az emberiség ellenit.

Azt pedig még meg sem említettem, hogy mekkora kár ez a környékbeli állattartóknak. Az éhes állatok szinte biztosan rendet vágnak a környék szárnyas-állományában.

Szóval a nyércszabadítók jobban tették volna, ha egyszerűen csak nem vesznek maguknak bundát: mostanában úgyis a szőrtelen fasz a divat.

Szólj hozzá!

Címkék: németország idióta nyérc állatvédő ragadozó

A bejegyzés trackback címe:

https://terraincognita.blog.hu/api/trackback/id/tr771850084

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása